Rabu, 22 Februari 2012

Lirik Lagu Manthous -- Esemmu

Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku
Taksuwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiha rahayu

Lha piye genah-genahe, yo kene
Takanti-anti kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Reff:
Nadyan mung krungu swarane
Apa maneh yen nyawang esemme
Bebasan segara madu
Kalah manis..sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu, cah ayu