Kamis, 23 Februari 2012

Lirik Lagu Koes Plus - Pak Tani

Ayem tentrem ing desane pak tani
Urip rukun bebarengan
Mbangun desa sak kancane, pak tani
Nyambut gawe tanpa pamrih

Wayah esuk wis podho nggiring sapine
Rame rame nggarap sawah lan kebonne

Pancen luhur bebudene, pak tani
Keno kanggo patuladhan
Nyambung urip sak anane, pak tani
Jujur tindak lan lakune