Kamis, 03 April 2014

Lirik Lagu Jawa SLUKU-SLUKU BATHOK

Sluku-sluku bathok
Bathoke ela-elo
Si Romo menyang Solo
Leh-olehe payung motha
Pak Jenthit lololobah
Wong mati ora obah
Yen obah medeni bocah
Yen urip goleko dhuwit
Sir sir pong dhele kopong
Sir sir pong dhele kopong